‘Blauw-zwart wil meteen déze twee (!) verrassende vevangers Sylla halen’

‘Blauw-zwart wil meteen déze twee (!) verrassende vevangers Sylla halen’
Donderdag 13 juli 2023 - 18:45   I   door Redactie

De deal is nog niet officieel bekendgemaakt, maar alles wijst erop dat Abakar Sylla eerstdaags voorgesteld zal worden bij het Franse Strasbourg.

Eerder meldde Het Laatste Nieuws al dat Club geen grote inkomende transfers meer zou doen, behalve als er nog iemand zou vertrekken. En dat is nu dus gebeurd met Sylla, waardoor Club allicht op zoek zal gaan naar een opvolger voor de Ivoriaan.

Volgens transferspecialist Sacha Tavolieri heeft blauw-zwart twee verrassende vervangers op het oog. Kouame Autonne van het Saoedische Al-Ain is er daar één van. De linksvoetige verdediger zou een rechtstreekse vervanger kunnen worden voor Sylla.

Net het salaris van de 22-jarige Ivoriaan in Saoedi-Arabië - één miljoen euro per jaar - kan een struikelblok vormen. Maar ook met het oog op de toekomst willen ze linksvoetige verdedigers blijven aantrekken en opleiden.

Toekomst

Met dat doel voor ogen willen ze de zestienjarige Mamadou Diallo van Diambars FC zo snel mogelijk vastleggen, ondanks het feit dat ze door bepaalde regels moeten wachten tot zijn achttiende verjaardag om hem écht te zien komen. Een deal voor de toekomst.

Poll: Op welke positie heeft Club het meeste nood aan versterking?

TAGS  I  Club Brugge  I  Strasbourg  I  Al-Ain  I  Diambars FC

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024