'Na verrassende ontwikkeling: Charles De Ketelaere nu op ramkoers met Milan'

'Na verrassende ontwikkeling: Charles De Ketelaere nu op ramkoers met Milan'
Vrijdag 14 juli 2023 - 15:00   I   door Redactie

Wat is dat toch met Charles De Ketelaere en Milan. De love story van vorig jaar is stilaan in een nachtmerrie aan het veranderen.

Het is net iets te opvallend dat de Rode Duivel de voorbije dagen en weken aan steeds meer ploegen gekoppeld wordt. Aston Villa en PSV recent nog. Het Laatste Nieuws denkt te weten hoe dat komt.

"Concrete stappen zijn er nog niet gezet, maar AC Milan lijkt te leuren met Charles De Ketelaere", schrijft de krant. "Onder andere Aston Villa is op de hoogte gebracht van zijn beschikbaarheid."

"Milan wil zijn ploeg graag heropbouwen en zoekt naar fondsen", klinkt het verder nog. Daarom dat een verkoop - de vraagprijs is minstens 30 miljoen - het meest naar voor geschoven wordt. Met Christian Pulisic trok Milan zelfs al een nieuwe spelmaker aan.

Onveranderd

Probleem is dat de club en De Ketelaere lijnrecht tegenover elkaar staan: "Het standpunt van ‘CDK’ zelf is onveranderd: hij wil liefst in Milaan blijven en zich tijdens de voorbereiding bewijzen aan coach Stefano Pioli." De vraag is hoe het nu verder moet.

 

Poll: Zou jij in Milaan willen blijven als je De Ketelaere was?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024