‘Verrader’ Calvin Stengs laat zich plots uit over ex-ploeg Antwerp: “Moeilijk”

‘Verrader’ Calvin Stengs laat zich plots uit over ex-ploeg Antwerp: “Moeilijk”
Woensdag 04 oktober 2023 - 17:00   I   door Redactie

Antwerp neemt het woensdagavond in de Champions League op tegen Shakhtar Donetsk. Ook ex-speler Calvin Stengs treedt trouwens aan in het kampioenenbal.

Stengs maakte deze zomer de overstap van OGC Nice naar Feyenoord, na vorig seizoen de landstitel te veroveren met Antwerp. Ook de Great Old wilde hem bijzonder graag vastleggen, maar de aanvallende middenvelder koos voor een avontuur in de Eredivisie.

Bij Het Nieuwsblad kwam Stengs nog eens aan het woord. Zijn beste vriend - Owen Wijndal - speelt nu bij Antwerp: “We speelden bij Haarlem, trokken dan naar AZ en zaten ook samen in de klas. Ik ben blij dat hij zich zo snel heeft aangepast, na die moeilijke periode bij Ajax.”

“Tuurlijk belde hij me toen hij de interesse vernam, maar hij wist van vorig seizoen al dat ik het bij Antwerp enorm naar mijn zin had”, laat Stengs weten dat hij invloed had op de transfer. “Aangezien Owen naast een goeie speler ook een sociale kerel is, komt het voor hem ook helemaal goed.”

Spijtig

Om af te sluiten heeft hij het nog even over de landskampioen zelf: “Ik wens hem - en de hele ploeg - alle succes. Ik volg het nog, jazeker. Tijdens de interlandbreak trok ik nog met enkele ex-ploegmaats en hun partners een weekendje naar Marbella. Spijtig dat we niet in dezelfde poule zitten.”

Poll: Zal Antwerp woensdag winnen tegen Shakhtar?

TAGS  I  Antwerp  I  Shakhtar Donetsk  I  Feyenoord

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023