Toby Alderweireld heeft boodschap voor Erik Van Looy: "Ik ben daar bang voor"

Toby Alderweireld heeft boodschap voor Erik Van Looy:
Maandag 16 oktober 2023 - 19:00   I   door Redactie

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens gaat van start. Een opvallende gast is Toby Alderweireld. Benieuwd of hij ook zo goed kan quizzen als voetballen.

Het wordt voor de aanvoerder van Antwerp alvast een heel nieuw avontuur. De Rode Duivel heeft nog niet veel ervaring met zo'n tv-quiz, dus spannend is het wel. Al kan hij gerust worden gesteld door presentator Erik Van Looy, die een grote fan is van Alderweireld en Antwerp.

Maakt Alderweireld ook een kans om te winnen? "Ik word volledig uit mijn comfortzone gehaald, zo kan ik mijn wereld verbreden", zegt de voormalige Rode Duivel in een dubbelgesprek met Erik Van Looy in Humo. "Er zijn verschillende soorten slimheid. Levensslimheid, op basis van wat je hebt meegemaakt. Daar scoor ik gemiddeld, denk ik. Maar slimheid op het vlak van wat ik weet? Geen idee."

"Het enige waar ik bang voor ben, is om iets verkeerds te zeggen. Want je zit met tijdsdruk, stress, spotlights. In het leven mag je niets verkeerds zeggen, in dit interview mag ik dat ook niet doen − misschien moet ik daar wel even uit mijn rol durven te vallen", klinkt het.

Poll: Denk jij dat Alderweireld het goed gaat doen in 'De Slimste Mens'?

TAGS  I  Toby Alderweireld  I  Erik Van Looy

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024