Het gaat snel nu: 'Manchester City vindt vervanger voor Kevin De Bruyne'

Het gaat snel nu: 'Manchester City vindt vervanger voor Kevin De Bruyne'
Donderdag 26 oktober 2023 - 12:00   I   door Redactie

Recente transfergeruchten linken Kevin De Bruyne aan een mogelijke overgang naar de Saudi Pro League. Vooral Al Nassr, de club van Cristiano Ronaldo, zou interesse tonen. Dat meldt journalist Rudy Galletti.

De Rode Duivel, die sinds 2015 deel uitmaakt van City en gezien wordt als een van hun beste spelers, bracht onlangs tijd door in Abu Dhabi en wordt nu gelinkt aan een samenwerking met grote namen als Ronaldo en Sadio Mane.

Echter, City lijkt al na te denken over een mogelijke vervanger. Pete O'Rourke van Football Insider meldt dat Manchester City zijn vizier heeft gericht op Bayern München's talent Jamal Musiala. De 20-jarige aanvallende middenvelder, die eerder bij Southampton en Chelsea in de jeugd speelde, heeft een contract bij Bayern tot juni 2026.

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties in de Bundesliga en Champions League, is Musiala geen vaste starter voor Bayern, wat de interesse van City heeft gewekt. Liverpool heeft ook interesse getoond in de jonge speler, die wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het wereldvoetbal.

Poll: Is Musiala een goeie vervanger voor De Bruyne?

TAGS  I  Manchester City  I  Kevin De Bruyne  I  Jamal Musiala

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024