Toby Alderweireld moet ingrijpen en lost droevig nieuws over zijn vrouw

Toby Alderweireld moet ingrijpen en lost droevig nieuws over zijn vrouw
Zondag 29 oktober 2023 - 22:00   I   door Redactie

Toby Alderweireld heeft zich tijdens de topwedstrijd op Jan Breydel onderscheiden door zijn onwankelbare inzet. Dit ondanks een tumultueuze week waarin hij te maken kreeg met een persoonlijke beproeving. Alderweireld was bijna de held van de dag toen hij met een kopbal dicht bij het beslissende doelpunt kwam.

De inzet van de verdediger is des te indrukwekkender gezien de recente gebeurtenissen in zijn privéleven. Alderweireld's huis in Kapellen was het doelwit van een inbraakpoging terwijl hij in actie was voor de Champions League tegen Porto afgelopen woensdag.

"Ik heb geprobeerd het achter me te laten", zei Alderweireld aan Het Nieuwsblad. “Op wedstrijddagen is mijn focus volledig op het spel. Mijn vrouw gaat er echter anders mee om, wat begrijpelijk is, vooral na het zien van de beveiligingsbeelden.”

Gelukkig konden de inbrekers niet binnenkomen, mede dankzij de geavanceerde beveiliging van het nieuwe huis. Alderweireld voegde toe: "Het meest verontrustende voor mij was dat ik er niet was om mijn gezin te beschermen. We hebben maatregelen genomen zodat mijn vrouw en kinderen voorlopig niet alleen thuis zijn."

Poll: Is Alderweireld de beste speler van Antwerp?

TAGS  I  Toby Alderweireld  I  Antwerp

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024