'Club Brugge kiest mogelijk voor déze oude bekende als opvolger van Deila'

'Club Brugge kiest mogelijk voor déze oude bekende als opvolger van Deila'
Dinsdag 07 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

De trainersstoel van coach Ronny Deila wankelt bij Club Brugge wankelt na een reeks teleurstellende resultaten. De geruchtenmolen draait op volle toeren, en een oude bekende, Ivan Leko, wordt nadrukkelijk genoemd als mogelijke opvolger.

Leko, die Club Brugge eerder naar succes leidde, is momenteel vrij na zijn vertrek bij Hajduk Split. De oproep van de supporters om Leko terug te halen klinkt steeds luider. Ivan Leko heeft een geschiedenis van succes bij de Belgische topclub, waardoor zijn naam bovenaan de lijst van kandidaten staat om de leiding over te nemen als Deila vertrekt. Tijdens zijn eerdere periode bij Club Brugge won Leko de titel in het seizoen 2017-2018, wat hem bij de fans tot een geliefd figuur maakte.

Met zijn beschikbaarheid en bewezen track record is Leko een voor de hand liggende keuze voor velen binnen de Brugse gemeenschap die verlangen naar een terugkeer naar de vorm die hen voorheen succes bracht. Terwijl de druk op Deila toeneemt, zullen de komende weken cruciaal zijn voor zowel zijn toekomst als de richting die Club Brugge inslaat.

Poll: Zou jij Leko graag opnieuw coach zien worden bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ivan Leko  I  Ronny Deila

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024