De Bruyne pakt na operatie uit met belangrijke update over zware blessure

De Bruyne pakt na operatie uit met belangrijke update over zware blessure
Woensdag 08 november 2023 - 14:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne ligt al sinds de openingsspeeldag van de Premier League in de lappenmand. Tegen Burnley moest hij voor de rust al naar de kant.

De Bruyne is geblesseerd aan zijn hamstring en stond voor een lange revalidatie. De draaischijf van Manchester City is nog niet terug met een bal aan het trainen, dat onthulde hij in een interview voor Play Sports met Geert de Vlieger. Hij had het daar onder meer over zijn revalidatieproces: “De operatie en het vervolg zijn alvast goed verlopen.”

“Ik kan doen wat ik moet doen en ik heb niet echt een deadline gekregen wanneer ik terug moet zijn”, aldus de Duivel. “Ik doe veel dingen in de gym, ik kan fietsen… Het is nog een eindje, maar ik heb me vanaf het begin voorgenomen om er geen datum op te zetten, dat hebben ze me ook aangeraden”, verklaart de spelmaker.

“Ze zeiden me om gewoon te doen wat belangrijk is voor mijn lichaam. Ik mag niet kijken naar matchen die ik vroeger zou willen meepikken”, sluit hij af. “Dat heb ik mijn hele carrière wél veel gedaan en daarom zit ik nu misschien wel in deze situatie. Ik moet honderd procent gezond en genezen zijn, want dan kan ik pas belangrijk zijn voor de ploeg!”

Poll: Zal De Bruyne na de winterstop weer helemaal fit zijn?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024