De Bruyne is doodeerlijk over kansen van Rode Duivels op het EK

De Bruyne is doodeerlijk over kansen van Rode Duivels op het EK
Donderdag 09 november 2023 - 18:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne heeft een onvergetelijk seizoen achter de rug. Hij won met Manchester City onder meer de Premier League én voor het eerst de Champions League.

Met City dit seizoen beter doen wordt bijzonder moeilijk, dat beseft De Bruyne zich maar al te goed: “Als je puur naar prijzen gaat kijken moet je alles winnen plús de wereldbeker voor clubs…"

Toch is er één ding dat het seizoen van KDB - in de ogen van de Belgen - nóg beter kan maken dan het vorige: “Het EK winnen!” En gelooft De Bruyne ook dat dat kan?: “Het is natuurlijk moeilijk…"

“Ik denk niet dat we één van de favorieten zijn”, verklaart hij bij Play Sports. “Onze ploeg is helemaal getransformeerd. We krijgen weer wat jeugdige talenten in de ploeg, maar ik denk dat er andere landen meer favoriet zijn dan ons.”

Buitenbeentje

“Maar misschien is dat net een goed ding!” , blijft hij hoopvol. “We kunnen eens als outsider, als buitenbeentje, zonder écht druk te hebben iets proberen te doen. Ik denk ook niet dat andere ploegen zomaar blij gaan zijn om tegen ons te spelen. Maar ik ben vooral heel benieuwd hoe alles zal lopen!”

Poll: Zullen de Duivels de EK-finale halen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  EK

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024