Genk dreigt competitie helemaal op zijn kop te zetten na match op Anderlecht

Genk dreigt competitie helemaal op zijn kop te zetten na match op Anderlecht
Maandag 25 december 2023 - 08:00   I   door Redactie

KRC Genk heeft officieel een klacht ingediend bij het Referee Department na hun recente nederlaag tegen Anderlecht, waarbij een cruciale scheidsrechterlijke fout werd gemaakt.

De Limburgse club eist een herspeling van de wedstrijd, aangezien een onterecht toegekende strafschop een beslissende rol speelde in hun 2-1 verlies. Deze foutieve beslissing werd ook door het Referee Department erkend.

Genk's verzoek om de wedstrijd te hervatten wordt versterkt door de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag, waarbij Daniel Muñoz zijn vijfde gele kaart ontving en Joseph Paintsil uit het veld werd gestuurd met een tweede gele kaart.

Beide spelers zijn daardoor geschorst voor de aanstaande wedstrijd tegen Antwerp. Genk heeft echter aangegeven dat ze willen dat beide spelers speelgerechtigd zijn voor deze belangrijke wedstrijd.

Als er voor dinsdag geen beslissing valt, streeft Genk ernaar om het duel tegen Antwerp uit te stellen.

Bovendien kreeg coach Wouter Vrancken een rode kaart, maar hij zal waarschijnlijk aanwezig zijn bij de wedstrijd, aangezien Genk van plan is beroep aan te tekenen tegen een eventuele schorsing

Poll: Begrijp jij de vraag van Genk om de match tegen Antwerp uit te stellen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024