Scheidsrechter eist opnieuw hoofdrol op in Genk-Antwerp: "Dat doelpunt had altijd afgekeurd moeten worden!"

Scheidsrechter eist opnieuw hoofdrol op in Genk-Antwerp:
Dinsdag 26 december 2023 - 14:20   I   door Redactie

Vanmiddag stond de wedstrijd tussen Genk en Antwerp op het programma. Bij rust staat het 1-0 voor Genk, maar volgens de Antwerp-supporters moest de openingstreffer afgekeurd worden omdat scheidsrechter Jonathan Lardot volgens hen een foutieve beslissing maakte.

Na amper 10 minuten wist Alieu Fadera het doel al te vinden. Hij kapte Alderweireld makkelijk uit en trapte de bal vervolgens in de korte hoek. Volgens de Antwerp-supporters mocht dit doelpunt nooit geteld hebben omdat de bal volgens hen over de zijlijn ging.

"Wat een waanzinnig doelpunt", "De bal was duidelijk buiten”, klonk het bij deze Antwerp-supporter, die duidelijk niet te spreken is over deze situatie. Deze reactie weerspiegelt de algemene frustratie onder de Antwerp-supporters, die dan ook massaal hun kritiek uitten op het platform 'X'.

Poll: Moest dit doelpunt worden afgekeurd?