Opvallend: 'Deze Rode Duivel kan een transfer van 50 miljoen versieren'

Opvallend: 'Deze Rode Duivel kan een transfer van 50 miljoen versieren'
Dinsdag 13 februari 2024 - 21:00   I   door Redactie

Johan Bakayoko weet dit seizoen de pannen van het dak te spelen. De Rode Duivel keek in een recent interview vooruit naar de rest van het seizoen en een mogelijke transfer.

Na enkele omwegen belandde Bakayoko op 16-jarige leeftijd bij PSV. Daar brak hij uiteindelijk door bij de beloften en werd hij uitgeroepen tot 'Talent van het Jaar'. Vanwege zijn goede vorm wordt de jonge Rode Duivel momenteel gevolgd door verschillende topclubs.

Zo weigerde PSV tijdens de wintertransferperiode een overgang naar PSG, maar volgens Earnest Stewart, de sportief directeur bij PSV, zal Bakayoko deze zomer toch zijn transfer veiligstellen. "Wat hij dit seizoen presteert is buitengewoon. Speelt Bakayoko volgend jaar nog voor PSV? Nee, ik denk het niet," zei Stewart, onder andere bij 'Studio Voetbal' en het 'Eindhovens Dagblad'.

De Rode Duivel was echter verrast door deze uitspraken. "Ik had dat niet verwacht. Ik heb nog geen beslissing genomen en het seizoen is nog in volle gang. Ik vind het te vroeg om dat nu te zeggen," reageerde Bakayoko bij ESPN op de verklaringen van Stewart. Hij plakte ook zelf een prijskaartje op zichzelf.

"Wat ik waard ben? Je moet kijken naar wat andere spelers kunnen. Als je goed kijkt, denk ik niet dat er heel veel spelers van mijn leeftijd zijn die doen wat ik doe, waardoor andere clubs mij meer waard gaan vinden," aldus Bakayoko, die zelfs een concrete som durfde te noemen. "Ik weet niet wat de prijzen zijn, maar tussen de 40 en 50 miljoen is wel redelijk, denk ik."

Poll: Denk je dat Bakayoko deze zomer een mooie transfer gaat versieren?

TAGS  I  Johan Bakayoko  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024