Anderlecht-fans pakken uit met duidelijk spandoek richting het bestuur

Anderlecht-fans pakken uit met duidelijk spandoek richting het bestuur
Zondag 07 oktober 2018 - 15:00   I   door Redactie

De fans van Anderlecht zijn boos op Luc Devroe. Ze vinden dat het transferbeleid van de sportief directeur gefaald heeft. Tegen Zulte Waregem volgt er al een actie zondagmiddag.

“Het is de bedoeling om pas op minuut 15 het stadion binnen te gaan” , klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws

"Die minuut is symbolisch gekozen: één minuut per geflopte aankoop dit seizoen. Eens in het stadion gaan we vol achter de ploeg en de trainer staan. Zij treffen geen schuld. Er is slechts één persoon schuldig: manager Luc Devroe. We vragen onze voorzitter (die voor de match met de bezoekende supporters zal praten, red.) dan ook met aandrang om zich met capabele mensen te omringen."

"Hij beloofde bij de overname om Anderlecht zijn vroegere status terug te geven. Hij wilde vanaf dit seizoen bouwen aan een nieuwe ploeg. We zijn nog steeds overtuigd van zijn goede wil maar dit seizoen beschouwen we als een verloren seizoen", luidr het.

Update 15:00

De Anderlecht-fans hebben tijdens de wedstrijd tegen Zulte Waregem hun boodschap duidelijk naar buiten gebracht. "Devroe rot op" en "veel transfers, weinig kwaliteit", een niet mis te verstane boodschap aan het adres van het paars-witte bestuur.

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024