“Anderlecht is voor mij een aflopend verhaal”

“Anderlecht is voor mij een aflopend verhaal”
Vrijdag 09 november 2018 - 23:30   I   door Redactie

Kara Mbodj verliet deze zomer Anderlecht voor een nieuw avontuur in Frankrijk. De eerste klasse-club FC Nantes nam hem over via een huurovereenkomst met aankoop optie. En Nantes, dat is de ex-ploeg van Adrien Trebel. Toevallig of niet?

Op de vraag of hij een rol heeft gespeeld in Kara’s transfer is Trebel duidelijk: “Behalve wat informatie doorspelen aan enkele journalisten en mijn jeugdtrainers heb ik niets gedaan”, vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

“Op een ochtend is Kara bij mij gekomen. ‘Adri, Anderlecht is voor mij een aflopend verhaal. Ze zijn niet overtuigd dat het goed komt met mijn knie. Nantes heeft mij gecontacteerd en ik zou graag wat extra informatie willen over de club’, zei hij.”

Nantes

“Ik heb hem Nantes wel aangeraden, omdat de club en de stad perfect bij hem passen. Ik wist ook dat de medische staf zijn knieproblemen goed zou opvolgen. Voor hem was het belangrijk om naar een club te gaan waar ze honderd procent vertrouwen zouden hebben in hem. Omgekeerd had Nantes een verdediger als Kara nodig. Hij is vandaag héél blij met zijn keuze.”

Poll: Had Anderlecht Kara beter gehouden?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024