Anderlecht verrast en geeft twee 'floptransfers' nieuwe kans

Anderlecht verrast en geeft twee 'floptransfers' nieuwe kans
Woensdag 05 december 2018 - 17:30   I  

Bij RSC Anderlecht is men van plan om met de grove borstel door de kleedkamer te gaan. De zomertransfers van Luc Devroe renderen niet en daarom gaan voorzitter Marc Coucke en sportief manager Michael Verschueren actie ondernemen.

Concreet betekent dat dat enkele spelers in januari in het uitstalraam zullen worden geplaatst. Zijn overbodig in het Constant Vanden Stockstadion en mogen opgehaald worden: Ryota Morioka en Knowledge Musona. Daar lees je in dit artikel meer over.

Toch zijn er ook enkele spelers die een nieuwe kans zullen krijgen. Zo hoeven Antonio Milic en Yevhen Makarenko - in het tussenseizoen respectievelijk gehaald bij KV Oostende en KV Kortrijk - niet per se weg.

Back-ups

De twee spelers zakten tijdens de voorbije weken meer dan één keer door het ijs en liggen al lang niet meer in de bovenste schuif van Hein Vanhaezebrouck en de supporters. Milic en Makarenko zullen in januari sowieso niet verkocht worden, omdat ze na de jaarwisseling als back-up zullen fungeren. Dat meldt La Dernière Heure.

Poll: Verdienen ze nog een kans?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  KV Kortrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024