Antwerp, Cercle of Zulte Waregem? Dit bepaalt keuze van Thomas Buffel

Antwerp, Cercle of Zulte Waregem? Dit bepaalt keuze van Thomas Buffel
Dinsdag 12 juni 2018 - 08:30   I  

Thomas Buffel kondigde eerder aan dat hij het deur in de Luminus Arena achter zich dichttrekt en nog minstens één jaar bij een andere club dan KRC Genk wil voetballen. Welk shirt trekt de 37-jarige middenvelder binnenkort aan?

Momenteel zijn er drie clubs die verregaande interesse tonen in Buffel. Cercle Brugge en Antwerp stonden al op dat lijstje en daar kwam ook nog eens Zulte Waregem. Cercle Brugge deed een financieel voorstel dat beduidend minder was dan dat van Zulte Waregem en Antwerp. Beide ploegen lijken het dan ook onderling uit te vechten.

"Francky Dury ziet in Buffel de ideale gids voor zijn jonge spelers en wil deze opportuniteit niet laten liggen. Het voorstel dat Essevee hem deed, was wel minder dan wat de veteraan bij RC Genk verdiende, maar overtrof dat van Cercle en kon concurreren met Antwerp." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Zijn gezin

Na alles wat Thomas Buffel heeft meegemaakt is zijn gezien het allerbelangrijkste. Zijn gezin zal dan ook de bepalende factor worden. "Bij de keuze van zijn nieuwe club zal ook Buffels privésituatie een belangrijke rol spelen. Zijn vriendin geeft les in Limburg en zijn twee zoontjes Maceo en Fausto groeien daar ook op en lopen er school. Zij verloren in 2017 hun mama Stephanie aan darmkanker. Buffel liet eerder al verstaan dat de puzzel - werk en privé - helemaal moet passen voor hij definitief voor een nieuwe club kiest."

Poll: Bij welke club krijgt hij de meeste speelminuten?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem  I  Buffel  I  RC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024