Club Brugge heeft er plots een 'nieuwe' verdediger bij

Club Brugge heeft er plots een 'nieuwe' verdediger bij
Donderdag 17 mei 2018 - 19:31   I  

Club Brugge kroonde zich vorig weekend tot landskampioen en nu is het voor manager Vincent Mannaert zaak om de huidige ploeg nog sterker te maken. Volgend seizoen wil blauw-zwart zijn titel verdedigen én goed voor de dag komen in de Champions League. In afwachting van enkele gerichte transfers, heeft Club alvast een eerste 'nieuwe' speler beet.

Zo keert Ricardo van Rhijn in het tussenseizoen immers terug naar Club Brugge. Blauw-zwart verhuurde de rechtsachter dit seizoen aan AZ Alkmaar in de Eredivisie, maar daar kon de 26-jarige van Rhijn zich allesbehalve doorzetten. De ploeg waar John van den Brom trainer is besliste dan ook om de verdediger niet definitief aan te trekken.

Of van Rhijn bij Club Brugge wél nog een toekomst heeft, is maar zeer de vraag. Vorig seizoen paste hij na iets meer dan een half seizoen niet meer in de plannen van Michel Preud'homme en tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen werd al snel duidelijk dat ook Ivan Leko niet wild was van de Nederlander. Van Rhijn ligt nog tot medio 2019 onder contract in het Jan Breydelstadion, maar wellicht mag hij andere oorden opzoeken.

Poll: Moet van Rhijn een nieuwe kans bij Club Brugge krijgen?

TAGS  I  van Rhijn  I  Club Brugge  I  AZ Alkmaar

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024