Degryse: "Niet Racing Genk, maar zij zijn de beste ploeg momenteel"

Degryse:
Dinsdag 11 september 2018 - 17:40   I  

Na een korte interlandbreak hervat ook de Jupiler Pro League dit weekend weer. Er kunnen wel al enkele conclusies getrokken worden, want een blik op het klassement leert ons dat de topploegen meteen goed vertrokken zijn.

Racing Genk maakt indruk en lijkt nu al een geduchte kandidaat voor de titel te gaan worden. Een stelling die ze in Limburg wellicht niet zelf snel in de mond zullen nemen. Daar houden ze de voetjes liever op de grond. De wedstrijd tegen Anderlecht zal al meteen duidelijk maken hoe serieus die kandidatuur voor de titel wel is.

Al is Racing Genk volgens Marc Degryse niet de beste ploeg. Die eer blijft weggelegd voor Club Brugge. Al komen de Limburgers wel erg dicht in de buurt volgens de analist. "Genk is misschien niet de beste Belgische club van het moment, want Club Brugge bevestigt het parcours van het vorige seizoen. Genk komt wel erg dicht in de buurt. In negen maanden tijd heeft Clement zijn stempel kunnen drukken. Hij heeft al het goede van in Waasland-Beveren ook kunnen bevestigen in Genk", vertelt Degryse in Sport/Foot Magazine.

Poll: Is Club Brugge momenteel de beste Belgische club?

TAGS  I  RC Genk  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024