DONE DEAL: AA Gent haalt ‘speler met Europese ervaring’ binnen

DONE DEAL: AA Gent haalt ‘speler met Europese ervaring’ binnen
Dinsdag 12 juni 2018 - 14:06   I  

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar AA Gent heeft de transfer van de 27-jarige centrale verdediger Igor Plastun wereldkundig gemaakt. De Oekraïner komt over van het Bulgaarse Ludogorets Razgrad en tekent een contract voor vier seizoenen.

"Ik sprak twee weken geleden voor het eerst met Roman Yaremchuk. Ik kende hem niet want heb nooit met hem gespeeld. Maar Roman vertelde me alleen maar goede zaken over de club. Hij sprak over het prachtige stadion, de goeie sfeer in de groep, de supporters en het feit dat KAA Gent een ambitieuze en professionele club is. Allemaal zaken die me nog meer overtuigden om voor deze club te kiezen”, zo vertelt Plastun op de officiële website van AA Gent.

AA Gent spreekt ook van een verdediger met Europese ervaring. Plastun kwam al 21 Europese duels in actie. 12 in de Champions League en 9 in de Europa League. Plastun begon zijn carrière bij Oekraïense tweedeklasser Oblonon Kiev waarna hij via Karpaty Lviv terecht kwam bij het Bulgaarse Ludogorets. Met die ploeg speelde hij afgelopen seizoen landskampioen. Plastun tekent nu een contract voor vier seizoenen bij AA Gent.

Poll: Is Plastun een goede aankoop voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Plastun

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024