Gerets dient klacht in tegen ex-Rode Duivel: “Hij bedreigde me met de dood”

Gerets dient klacht in tegen ex-Rode Duivel: “Hij bedreigde me met de dood”
Maandag 11 juni 2018 - 14:05   I  

Eric Gerets is inmiddels 64 jaar oud en al eventjes trainer op rust. De voormalige trainer van onder meer Lierse, Club Brugge en PSV kan de jongste tijd evenwel niet echt meer genieten van zijn pensioen. Dat heeft alles te maken met een andere ex-Rode Duivel: Gilbert Bodart (55).

Bodart, een voormalig doelman, kan het niet verkroppen dat Gerets iets begon met zijn ex Virginie Neuray. Bodart zou Gerets en zijn vriendin meermaals bedreigd hebben. “Hij rende eens achter mijn auto toen Virginie in Oupeye woonde en de politie moest toen ingrijpen. Hij zei toen dat we elkaar nog wel eens zouden terugzien”, vertelt Gerets in La Dernière Heure.

“Een andere keer hield hij zijn vinger op mijn voorhoofd alsof hij een trekker zou overhalen en zei dat hij ons zou vermoorden. Ik heb geen andere keus, hij heeft een grens overschreden en ik moet wel een klacht indienen tegen hem”, benadrukt Gerets.

Bodart zelf is zich van geen kwaad bewust. “Ik heb niets te zeggen”, reageert hij op de beschuldigingen. “Je mag schrijven wat ze je verteld heeft, dat gaat me geld opbrengen. Het gerecht bestaat voor fantasten die zomaar dingen verzinnen. Mijn advocaat is ermee bezig.”

Poll: Geloof jij de uitlatingen van Gerets?

TAGS  I  Gerets  I  Bodart  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024