Grote blunders bij AA Gent: "Zij zijn allemaal miskopen"

Grote blunders bij AA Gent:
Dinsdag 09 oktober 2018 - 00:07   I   door Redactie

AA Gent zette trainer Yves Vanderhaeghe aan de deur. Daar valt heel wat voor te zeggen. De trainer krijgt de bons, maar ook de transfers van waren niet geslaagd. Michel Louwagie ligt dan ook zwaar onder vuur bij de Gentse fans.

“Het is duidelijk dat in Gent niet alleen de trainer oorzaak is van het falen, maar dat ze de voorbije zomermercato gemist hebben”, aldus HLN-journalist Niels Poissonnier in Vista. “Gigot weg, Kalu weg -een speler die wanneer hij goed was ook écht goed was- Simon weg en jongens als Dompé of Limbombe in de plaats, da’s toch van een ander kaliber. In Gent zijn er vorig seizoen de verkeerde conclusies getrokken."

"Ze hebben Chakvetadze aangeboden gekregen via de bekende makelaar Roger Henrotay, die hen twee jaar geleden ook het Turkse talent Cengiz Ünder aanbood. Een speler die wat later voor 18 miljoen euro naar AS Roma is gegaan, maar Gent heeft Henrotay wel ‘carte blanche’ gegeven om de transfers te doen", zegt Poissonnier. 

"En dan zou hij ze een ploeg geven om kampioen mee te spelen... Maar Souquet, Limbombe, Dompé -hij traint naar verluidt geregeld met open schoenen en is al meermaals naar binnen gestuurd wegens slechte attitude- dat zijn miskopen. Dat trek je niet zomaar recht door een andere trainer voor de groep te zetten.”

TAGS  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024