Ref Visser krijgt de volle laag van Sa Pinto: "Uiterst onrechtvaardig"

Ref Visser krijgt de volle laag van Sa Pinto:
Dinsdag 23 januari 2018 - 23:30   I  

Scheidsrechter Lawrence Visser was de gebeten hond na de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Standard. Sa Pinto hield zich na de wedstrijd dan ook niet in.

Hij was niet te spreken over bepaalde fases, die ook cruciaal bleken voor de wedstrijd. "Ik zoek niet naar excuses voor de nederlaag, want we hadden zelf genoeg kansen om het af te maken, maar wat op het einde gebeurde is uiterst onrechtvaardig. De scheidsrechter nam heel wat verkeerde beslissingen. Hij wist dat Agbo op 4 gele kaarten stond, maar toch geeft hij hem geel ook al raakte hij de bal. Nu mist hij de match tegen Anderlecht", aldus Sa Pinto volgens Sporza.

Ook nadien ging Visser volgens hem in de fout. "Daarna fluit hij geen penalty voor de fout op Mpoku en als klap op de vuurpijl van zijn "schitterende match" sluit hij Edmilson uit. Terwijl dat een normaal duel was. Het is niet mijn bedoeling om mensen te kwetsen, maar ik zeg altijd mijn mening en die komt soms wat hard over. De ref heeft ons vandaag nog maar eens dood gedaan. Opnieuw en opnieuw en opnieuw."

Poll: Heeft Sa Pinto gelijk?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   Zulte Waregem  I   Visser

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024