Sa Pinto heeft nieuws over transfer van Scholz naar Club Brugge

Sa Pinto heeft nieuws over transfer van Scholz naar Club Brugge
Zaterdag 20 januari 2018 - 08:30   I  

Alexander Scholz hoopt nog steeds op een transfer naar Club Brugge, maar dit weekend moet de Deense verdediger zich nog op Standard richten. Ricardo Sa Pinto heeft Scholz immers nodig.

Door de schorsing van Agbo is Scholz één van de opties als verdedigende middenvelder. “Alexander voelt zich goed, en hij heeft goed kunnen trainen. Hij is betrokken en daarom is hij een optie”, aldus Sa Pinto in La Dernière Heure.

Ondanks de geruchten omtrent een transfer, blijft Scholz zijn job doen. “Er is me niets vreemds opgevallen aan zijn manier van doen”, aldus Sa Pinto.

De Portugees heeft dus niet gemerkt dat Scholz graag een transfer naar Club Brugge wil forceren. “Hij is altijd al beschikbaar geweest en is klaar om te spelen indien nodig", aldus de coach van Standard.

Onderhandelingen gaan verder

Het is goed mogelijk dat Scholz dit weekend voor het laatst in actie komt bij Standard. De Luikenaars praten aan het begin van volgende week verder met Club Brugge over een eventuele transfer, maar zijn niet van plan om Scholz voor een appel en een ei te laten gaan.

 

Poll: Zou Scholz een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Scholz  I   Standard  I   Sa Pinto  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024