Transfermarkt LIVE: Vanaken op weg naar uitgang, domper voor Club en Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Vanaken op weg naar uitgang, domper voor Club en Antwerp?
Maandag 15 augustus 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt is nu al sinds begin juli open. Nog tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De kans dat Sander Berge nog voor Club Brugge zal tekenen lijkt met de dag kleiner te worden. Gisteren schoof Club nog een wonderbaarlijk contract voor zijn neus met een weeksalaris van meer dan 110.000 euro. Maar Sheffield-coach Heckingbottom wil Berge helemaal niet verkopen. De Noor is namelijk een centrale pion in zijn team en zou de club dus niet mogen verlaten.

*Het contract van Jean Butez zal spoedig verlengd worden. De Franse doelman van Antwerp had een loonsverhoging aangevraagd en krijgt die ook.

*Hans Vanaken staat in de belangstelling van West Ham United. The Hammers hadden eerder al geprobeerd om de kapitein van Club aan te trekken, maar zonder succes. Dat Vanaken altijd gedroomd heeft van een buitenlandse competitie is geen geheim. Er zou nog geen concreet bod ontvangen zijn en Club Brugge zou helemaal niet willen meewerken aan een transfer.

*Het Italiaanse talent Wilfried Gnonto zou op het punt staat te tekenen bij het Engelse Leeds United. De spits stond in de belangstelling bij Antwerp en Club Brugge. De Belgische teams lijken nu dus naast hun transfertarget te grijpen, een enorme domper.

*KRC Genk-verdediger Jhon Lucumi staat op het punt aan te sluiten bij het Italiaanse Bologna. De Limburgers zouden 8 miljoen euro ontvangen voor de Colombiaan.

*AA Gent zou dan weer Jens Petter Hauge voor één seizoen huren van Eintracht Frankfurt. De Noorse spits zou meteen de meest waardevolle speler bij Gent worden.

*Club Brugge zou graag nog extra versterking aantrekken. De vele miljoenen die ze verdiend hebben aan de verkoop van enkele spelers, zouden ze nu weer willen investeren. Ze willen zichzelf op alle vlakken versterken. Vooral een verdediger lijkt prioritair voor de landskampioen.

Poll: Wat voor speler heeft Club Brugge nog écht nodig?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022