Vandenbempt waarschuwt Club Brugge voor Standard: "Gebeurde nog niet!"

Vandenbempt waarschuwt Club Brugge voor Standard:
Zondag 13 mei 2018 - 13:35   I  

Club Brugge trekt straks naar Sclessin in de hoop de titel binnen te halen. Standard is wel dé club in vorm en bovendien ruiken ze in Luik bloed. Niet alleen de spelers dromen nog van de titel, ook de fans geloven nog steeds dat een titel mogelijk is.

Vandenbempt voorspelt dan ook een erg zware avond voor Club Brugge. Bovendien is Sclessin helemaal uitverkocht en dat is de eerste keer dit seizoen. Het mag duidelijk zijn dat zowel de spelers als de fans klaar zijn voor de komst van de leider.

"Op dit moment is er geen moeilijkere wedstrijd voor een tegenstander dan op bezoek gaan in Luik", voorspelt Peter Vandenbempt volgens Sporza. "Standard pakte thuis 12 op 12 in de play-offs, incasseerde maar één doelpunt en verloor sinds augustus niet meer in eigen huis. Dus het wordt heel erg moeilijk. Het stadion is ook voor de allereerste keer dit seizoen uitverkocht, dus de supporters zijn er daar ook klaar voor."

Standard is Anderlecht niet

Toch heeft Vandenbempt ook nog goed nieuws voor de Club-fans, want Sclessin ligt Club Brugge duidelijk beter dan het Constant Vanden Stockstadion, waar Club Brugge al bijzonder lang niet meer kon gaan winnen. Op Sclessin raapt Club Brugge wel regelmatig iets.

"Club Brugge doet het wel veel beter op Standard in de geschiedenis dan op Anderlecht. Het heeft toch een keer of vijf kunnen winnen in de laatste 10 matchen. Maar na de oorlog kon er nog maar één club ooit op Standard kampioen spelen, Lierse in 1997. Ik weet niet hoeveel clubs het hebben mogen proberen, maar vaak komt het dus niet voor."

Poll: Mogen de fans van Standard nog geloven in de titel?

TAGS  I  Vandenbempt  I  Standard  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024