Vanhaezebrouck: "Je moet niet dromen hé, zij worden kampioen"

Vanhaezebrouck:
Vrijdag 11 mei 2018 - 19:52   I  

Hein Vanhaezebrouck lijkt de handdoek voor de titel in de ring te hebben gegooid. De nederlaag tegen Standard was de doodsteek en volgens Vanhaezebrouck moet Anderlecht zelfs 6/6 halen om de tweede plek nog te halen.

Hein Vanhaezebrouck weet ook al wie kampioen wordt. Volgens hem zal Club Brugge het nu zondag afmaken op het veld van Standard. "Standard nog kampioen? Je moet niet dromen hé. Club Brugge wordt kampioen. Willen wij tweede worden, dan moeten we zes op zes halen. Ik zie Brugge niet verliezen op Standard maar Standard gaat ook niet verliezen op Charleroi. Zij halen dus vier op zes. Dus moeten we zes op zes halen om alsnog tweede te eindigen.”

Terugkeer naar Gent

Voor Vanahezebrouck wordt het een nieuwe terugkeer naar de Ghelamco Arena. Daar zijn ze de trainer nog niet vergeten, want hij wordt daar nog door heel veel fans met open armen ontvangen. De manier waarop is slechts bij een beperkte groep blijven hangen.

“Ik laat het op mij afkomen. Of ik meer respect verdien in Gent? Niet iedereen is vergeten wat we samen hebben meegemaakt. In het tussenseizoen ga ik trouwens een keer met Ivan (De Witte, red) en Michel (Louwagie, red) eten om wat bij te praten, over van alles en nog wat", aldus HVH volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Krijgt Hein gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024