Vanhaezebrouck kan het niet laten en deelt prikje uit aan kampioen Club Brugge

Vanhaezebrouck kan het niet laten en deelt prikje uit aan kampioen Club Brugge
Maandag 14 mei 2018 - 10:43   I  

Het doek over het seizoen 2017-2018 in de Jupiler Pro League valt pas volgende week, maar tijdens het voorbije weekend kroonde Club Brugge zich wel al tot landskampioen. Voor RSC Anderlecht, dat nog eventjes in zijn titelkansen leek te geloven, is het definitief over en uit. Ondertussen reageerde trainer Hein Vanhaezebrouck ook op de titel van de concurrentie.

"Toen ik enkele maanden geleden vreesde dat we geen Europees voetbal zouden halen, zei ik dat niet zomaar. Gelukkig kregen we Markovic na weken zwoegen net op tijd op niveau en kwam ook Najar nog terug om ons te helpen. Dat hielp ons om Europees voetbal veilig te stellen", aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

"En ik moet ook Club Brugge bedanken dat het na Nieuwjaar nog zoveel punten liet liggen en ons nog in de race liet komen", deelde Vanhaezebrouck nog een prikje uit aan de landskampioen. Om er vervolgens nog aan toe te voegen: "Maar ik feliciteer hen wel met de titel. Dat Brugge kampioen werd met een discutabele goal? Tja, in België is dat niet nieuws, hé."

Poll: Vind jij deze uitspraken van Vanhaezebrouck kunnen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024