'Zo hield Neymar een transfer van Hazard naar Real Madrid tegen'

'Zo hield Neymar een transfer van Hazard naar Real Madrid tegen'
Dinsdag 07 augustus 2018 - 17:55   I  

De dromen mogen worden opgeborgen. Eden Hazard zal dit seizoen niet te zien zijn in een truitje van Real Madrid. Real wilde Hazard, Hazard wilde Real. Een transfer kwam er door het koppige Chelsea echter niet.

Hij kan er eigenlijk zelf niet al te veel aan doen, maar indirect treft de dure Neymar schuld aan de afgesprongen transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. Die 222 miljoen die PSG op tafel heeft gelegd is volledig van de pot gerukt volgens de Madrilenen, die ironisch genoeg, hun buik vol hebben van die veel te hoge bedragen. Dat weet Het Laatste Nieuws.

"Real heeft circa 120 miljoen euro als basissom gebudgetteerd voor Hazard, zonder bonussen. Een bedrag in lijn met wat Manchester United in 2016 neertelde voor Paul Pogba (105 miljoen euro) en Barcelona voor Ousmane Dembélé (105 miljoen + 40 miljoen premies) en Philippe Coutinho (125 miljoen + 35 miljoen bonussen) heeft betaald. Omdat Chelsea echter de markt blijft afwegen tegen de 222 miljoen van Neymar, stuurt Real zachtjes aan weg van Hazard. Een vervanger voor de voor 100 miljoen euro vertrokken Cristiano Ronaldo komt er wellicht niet."

Poll: Is het goed dat Real Madrid zo een hoge bedragen op tafel weigert te leggen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024