'Club Brugge laat dé opvolger van Izquierdo links liggen'

'Club Brugge laat dé opvolger van Izquierdo links liggen'
Maandag 06 november 2017 - 19:16   I  

Tijdens de vorige transferperiode haalde Club Brugge heel wat nieuwe spelers binnen. Blauw-zwart hengelde ook een hele poos naar de Colombiaan Luis Fernando Sinisterra, maar die tekende uiteindelijk niet in het Jan Breydelstadion.

De komst van Sinisterra sleepte wéken aan. Terwijl de jonge Colombiaan al in België op hotel verbleef voerde Club Brugge onderhandelingen met zijn entourage en club ONCE Caldas. Moeizame onderhandelingen die Club Brugge nooit tot een goed einde kon brengen.

Ondertussen is Sinisterra alweer even in Colombia, waar hij opnieuw bij ONCE Caldas traint en speelt. Al verloopt het momenteel niet van een leien dakje voor de ruwe diamant.

In het begin van het seizoen stond Sinisterra nog vaak aan de aftrap, maar ondertussen is het al sinds mei geleden dat de winger nog eens aan een competitiematch begon. Sinisterra moest het de voorbije weken vooral doen met invalbeurten.

Is Club Brugge nog steeds geïnteresseerd? Speelt Sinisterra binnenkort voor blauw-zwart? Of loopt het hélemaal anders? De tijd zal het uitwijzen.

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024