BV-fan Antwerp is het kotsbeu: “Mijn zoon en ik mogen niet naar de match, is dat normaal?”

BV-fan Antwerp is het kotsbeu: “Mijn zoon en ik mogen niet naar de match, is dat normaal?”
Dinsdag 28 november 2017 - 22:58   I  

Gewezen basketbalspeler Pieter Loridon is een trouwe fan van Royal Antwerp FC, maar hij mag deze week wel niet zomaar naar de bekerwedstrijd in en tegen Kortrijk. Iets wat hem niet zint en dat laat hij duidelijk blijken via Facebook.

“Ik mag en kan met mijn zoon woensdag niet naar de voetbalwedstrijd van KV Kortrijk tegen Antwerp gaan kijken”, aldus Pieter Loridon op Facebook. “Die stad waar ik twee héél goed draaiende franchises heb lopen die zelfs de club sponsoren in hun blaadje. Maar ik, als Antwerpenaar mag niet naar een voetbalmatch komen kijken waar ik mee onrechtstreeks sponsor.”

“In Brugge zetten ze de ring af en stellen ze perimeters in en mag je ook niet gaan. In Oostende neemt Marck Coucke doodleuk een rood witte sjaal af in de VIP-ruimte en zegt hier worden geen rood witte sjaals gedragen. Ik ben het kotsbeu niet te kunnen gaan en staan waar ik wil. Moeten we dat écht in dit alles tolererend land normaal gaan beginnen vinden? Wel, ik wil het niet normaal vinden”, foetert Loridon.

De gewezen basketbalspeler hoopt dat de fans van Antwerp in de toekomst minder hard worden aangepakt als ze op bezoek gaan bij een andere club. Lees zijn volledige boodschap hieronder.

Poll: Begrijp jij zijn frustratie?

TAGS  I  Loridon  I   Antwerp  I   KV Kortrijk

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024