Dit is de erg verrassende reactie van Broos op zijn ontslag

Dit is de erg verrassende reactie van Broos op zijn ontslag
Maandag 04 december 2017 - 18:49   I  

Hugo Broos en Kameroen, het werd een sprookjeshuwelijk. Maar Kameroen heeft nu de echtscheiding ingezet en zoals bij elk huwelijk is het afscheid toch wat zwaar. Dat geldt ook voor Hugo Broos.

Volgens Broos kende het huwelijk trouwens al een tijdje wat barsten. Er werd onderhandeld over een contractverlenging, maar dat kwam er niet. Broos wou ten laatste tegen 15 december duidelijkheid en die heeft hij nu dus gekregen.

“Ik had zélf een deadline gesteld: ik ben al zes maanden niet meer betaald. En de staf heeft in die tijd ook geen euro gezien voor de onkosten die ze gemaakt heeft voor scouting”, aldus Broos aan Het Laatste Nieuws.

Toch kijkt Broos vooral positief terug op zijn Arikaans avontuur. Hij bezorgde Kameroen dan ook de Africa Cup, een prachtige prestatie.

“Dat is voetbal. En al zeker in Afrika. Het is spijtig, maar ik ben toch tevreden over mijn passage bij Kameroen. Ik vind dit echt geen ramp. Het is natuurlijk teleurstellend dat ik op deze manier afscheid moet nemen - ik heb mijn ontslag moeten vernemen via de bondsdokter, van de bond hoorde ik nog niets. Maar op deze manier doorgaan was niet werkbaar."

Poll: Zien we Broos ooit nog terug aan het werk in België?

TAGS  I  Hugo Broos  I   Kameroen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024