Origi verbaast vriend en vijand: "Dat vind ik ongelooflijk voor een speler van zijn leeftijd"

Origi verbaast vriend en vijand:
Donderdag 08 december 2016 - 15:11   I  

Divock Origi mag dan wel niet vaak spelen bij Liverpool, als hij zijn kans krijgt, pakt hij die altijd met beide handen. Hij scoorde drie keer in de laatste drie wedstrijden van Liverpool.

Ploegmaat Dejan Lovren verbaast zich over de volwassenheid van Origi. "Ik heb al verscheidene keren met hem gepraat, en ik heb een beetje de indruk dat ik zijn grote broer ben", vertelde hij op de clubsite van Liverpool. "Hij luistert naar mij. Ik vind dat ongelooflijk, zeker voor een speler van zijn leeftijd. Ik kan nog altijd niet geloven dat hij zo jong is want wij lijken op elkaar, hij lijkt even oud als mij!"

"Divock heeft een goede attitude, hij moet geduldig blijven in deze omstandigheden. Ik weet dat het moeilijk is wanneer je jong bent en niet speelt. Je weet dat je een kans nodig hebt, maar zoals ik al zei, je moet hard werken in de schaduw en wanneer dat het geval is, kan je er zeker van zijn dat je op een dag je kans zal krijgen. Soms wanneer iemand zich blesseert... zoals al het geval is geweest. Als hij niet zo hard had gewerkt, had hij nooit zijn kans gekregen in het elftal."

TAGS  I  Divock Origi  I   Liverpool  I   Dejan Lovren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024