Transfermarkt LIVE: Genk wacht op transfer van 100 miljoen, Trebel en Dendoncker meteen weg?

Transfermarkt LIVE: Genk wacht op transfer van 100 miljoen, Trebel en Dendoncker meteen weg?
Dinsdag 23 januari 2018 - 17:45   I   door Redactie

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Marseille en Nice zouden achter de schermen onderhandelen over de komst van Adrien Trebel. De middenvelder van Anderlecht zou 10 miljoen euro moeten kosten.

*AS Roma en het Chinese Guangzhou Evergrande zouden de onderhandelingen over Radja Nainggolan heropend hebben. Mogelijk verhuist de Rode Duivel toch naar China.

*FC Barcelona neemt afscheid van Javier Mascherano. Waar hij precies aan de slag gaat, is nog niet bekend. Wellicht wordt het China.

*Manchester United zou geïnteresseerd zijn in ex-Genkenaar Milinkovic-Savic volgens Gazzetta dello Sport. Zijn waarde is ondertussen wel al vastgelegd op 100 miljoen euro. Goed nieuws voor RC Genk, dat zelf een groot bedrag zal krijgen op de doorverkoop.

*Voorzitter Roger Vanden Stock werd vandaag gehuldigd als ereburger van Anderlecht. Hij liet er zich ontvallen dat hij hoopt dat Anderlecht nog een "buitengewone spits" zal halen, maar hij beseft zelf dat een transfer een moeilijke opdracht wordt.

*Chelsea-youngster Kenedy trekt naar alle waarschijnlijkheid naar Newcastle. Hij wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend.

*Neymar zou volgens Diario Gol verklaard hebben dat hij naar Real Madrid wil komen, op voorwaarde dat Eden Hazard en Antoine Griezmann ook tekenen.

*Club Brugge geeft Standard nog twee dagen de tijd om een antwoord te geven over het aanbod voor Alexander Scholz.

*Ritchie De Laet keert terug naar Antwerp. De verdediger wordt gehuurd van Aston Villa. Vandaag legt hij de medische tests af.

*Leander Dendoncker wil Anderlecht nog deze week verlaten. Hij wil graag naar West Ham United.

Poll: Zie jij Dendoncker nog vertrekken voor het einde van de transfermarkt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024