Clement zeer ontgoocheld: "Dat heb ik niet gezien"

Clement zeer ontgoocheld:
Dinsdag 30 januari 2018 - 23:15   I  

Clement had met RC Genk een goede uitgangspositie in handen, maar in extremis kon KV Kortrijk toch nog winnen. Daardoor moet RC Genk thuis winnen en dat is dit seizoen al niet zo eenvoudig gebleken voor de Limburgers.

Na de wedstrijd was Clement dan ook erg teleurgesteld. Niet in het resultaat, want dat is in principe niet slecht, maar wel over de manier waarop. De trainer vond dat zijn ploeg veel te weinig heeft gebracht en wil dan ook meer lef zien van zijn spelers.

"Ik ben ontgoocheld. Ik mis lef, mensen die durven voetballen en de bal willen. We winnen geen duels, dus kortom een zwakke prestatie van ons. Ik ben zwaar ontgoocheld over de manier waarop vandaag. De eerste helft was er veel te veel ruimte tussen de linies, we creëren ook zelf te weinig dan. Het was gewoon te weinig", aldus Clement.

Over het resultaat is hij wel tevreden. Met deze uitgangspositie is er hoop voor volgende week. "Ja 3-2, daar kan je iets mee aanvangen. Als we thuis 1-0 of 2-1 winnen gaan we naar de finale, dus dat is zeker speelbaar."

Poll: Haalt RC Genk de finale?

TAGS  I  Clement  I   RC Genk  I   KV Kortrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024