Vormer haalt uit: "Dat is toch echt slecht geregeld, man"

Vormer haalt uit:
Zondag 04 februari 2018 - 23:00   I   door Redactie

Club Brugge is er niet in geslaagd om te winnen van Charleroi. De 3-3 is enigszins tekenend voor de periode waarin blauw-zwart momneteel inzit.

“Ongelofelijk, weer drie doelpunten binnen. We scoren wel vaak, maar we pakken ook zo makkelijk tegendoelpunten. Negen doelpunten op drie matchen, dat heb ik lang niet meegemaakt, maar dat hoort er blijkbaar bij. Wederom wordt het naar de beelden kijken wat er mis ging", zegt Vormer op de website van Club.

"Het zit nu even tegen want je treft de lat, de paal en mist een strafschop. Ik zou niet spreken van een dip, je mag wel eens verliezen. Je kan niet constant pieken. Het gebeurt wel vaker dat we de tegenstand kunnen wegzetten, maar we doen het niet. Het konden nu veertien punten voorsprong zijn, dus dat is jammer.”

Woensdag is er de Gouden Schoen, maar als Vormer die wint zal hij er niet lang van kunnen genieten. "Het is vervelend dat de terugwedstrijd van de halve finale van de Beker de dag na de Gouden Schoen valt. Dat is wat slecht gepland. Maar dat hoort dan weer bij het voetbal. Donderdag staan we er wel weer.“

Poll: Vind jij dat ook slecht geregeld met de Gouden Schoen en de terugwedstrijd in de beker?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   shw

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024