WAG van Frank Boeckx: "Dit zei hij tegen me, gevolgd door een knipoog"

WAG van Frank Boeckx:
Woensdag 07 februari 2018 - 14:43   I  

Anderlecht-doelman Frank Boeckx vormt ondertussen al anderhalf jaar een koppel met Julie Van Weehaeghe. In aanloop naar het Gala van de Gouden Schoen, Boeckx is kandidaat om Doelman van het Jaar te worden, vertelt Julie over hoe ze de 'keeper' leerde kennen.

"Anderhalf jaar zijn we intussen samen", steekt Julie van wal in Het Laatste Nieuws. "In het begin dacht ik: 'Nee, geen voetballer!' Maar Frank zei: 'Schatje, ik ben wel genen voetballer, hé. Ik ben een keeper.' (lacht) 'En misschien ben ik echt nen keeper (een blijvertje, nvdr.)', knipoogde hij. Ik heb dat zinnetje altijd onthouden. Intussen besef ik: 'Hij is écht een keeper.'"

De WAG van de Anderlecht-doelman legt ook uit hoe ze haar partner leerde kennen. "Ik kwam Frank af en toe wel eens tegen - we hadden gemeenschappelijke vrienden. Ik wist wie hij was, en omgekeerd, maar we spraken nooit echt tegen elkaar."

"Tot ik vrijgezel werd en hij me bijna dezelfde dag nog toevoegde op Facebook. (glimlacht) Daarna heeft het nog een tijd geduurd, hoor, vooraleer we een eerste keer op date gingen. Naar La Botte, het restaurant van Peppe. Ik wilde daar al zo lang eens naartoe."

Poll: Is Frank Boeckx een goede keeper?

TAGS  I  Julie Van Weehaeghe  I   Boeckx  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024