'Als Vanhaezebrouck dit doet, betekent dat altijd het einde'

'Als Vanhaezebrouck dit doet, betekent dat altijd het einde'
Donderdag 15 februari 2018 - 08:14   I   door Redactie

Olivier Deschacht werd officieel voor "onbepaalde duur" naar de B-kern gestuurd bij Anderlecht. De kans dat hij nog ooit terugkeert, is echter zeer klein. Het verleden bewijst enkel maar dat Vanhaezebrouck zoiets nooit zomaar doet. Bij de spelers die hij dat in het verleden al deed, werd geen enkele meer heropgevist.

La Dernière Heure zocht het uit. Er zijn al wel wat spelers door Vanhaezebrouck naar de B-kern verwezen. Geen enkele haalde de coach nog terug naar de A-kern. We beperken ons tot de bekende voorbeelden, zoals Hervé Kagé. Hij werd naar de B-kern gestuurd bij KRC Genk.

Benito Raman werd ook naar de B-kern gestuurd bij AA Gent. Ook hij werd niet meer opgevist door Vanhaezebrouck. Er zou uiteindelijk een uitleenbeurt aan Sint-Truiden volgen en nadien trok hij naar Standard. Intussen speelt Raman bij de Duitse tweedeklasser Fortuna Düsseldorf. 

Bij AA Gent stuurde HVH plots ook Jérémy Perbet naar de B-kern. Hij had simpelweg geen plaats meer in het project van de coach. Daarop volgde een zeer korte transfer naar Club Brugge en nadien trok hij meteen weer naar KV Kortrijk. Bij Gent was zijn verhaal immers over. Kort samengevat: Deschacht hoeft niet meer te hopen.

Poll: Vind jij dat Deschacht nog een kans moet krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Deschacht  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024