'Man United, Arsenal en Liverpool strijden om deze felbegeerde speler'

'Man United, Arsenal en Liverpool strijden om deze felbegeerde speler'
Maandag 26 februari 2018 - 11:50   I  

Drie Engelse topclubs strijden om de diensten van een Ivoriaanse international. De 26-jarige middenvelder wordt al langer aan topclubs zoals Paris Saint-Germain gelinkt en had afgelopen zomer zelfs een persoonlijk akkoord met Barcelona.

Jean Michaël Seri heeft de topclubs voor het uitkiezen in de Premier League. Zowel Manchester United, Liverpool als Arsenal zou de 26-jarige middenvelder van Nice graag aan zijn selectie toevoegen, dat meldt The Standard. Bij United zou de middenvelder zelfs als mogelijke vervanger voor de felbesproken Paul Pogba worden gezien.

Het valt nog te zien of Seri zin heeft in een transfer naar Engeland. De Ivoriaan heeft namelijk last van wintertenen, een medische aandoening waardoor hij moeilijk in koude weersomstandigheden kan voetballen.

Afgelopen zomermercato werd Seri ook al hevig gelinkt aan een overstap naar Barcelona en Paris Saint-Germain. De middenvelder had al een persoonlijk akkoord met Barcelona, maar de deal ketste op het laatste moment toch af. Beide clubs konden namelijk geen transferprijs overeenkomen. Het contract van Seri loopt nog tot medio 2019 door bij OGC Nice.

 

Poll: Zou Seri een waardige opvolger voor Pogba kunnen zijn?

TAGS  I  Premier League  I   Arsenal  I   Liverpool  I   Manchester United  I   Nice  I   Seri  I   Pogba

zondag 29 mei 2022

zaterdag 28 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022