Standard heeft officieel nieuws over transfer Orlando Sa

Standard heeft officieel nieuws over transfer Orlando Sa
Dinsdag 27 februari 2018 - 16:15   I  

Orlando Sa stond de voorbije dagen in de belangstelling van enkele Chinese clubs. De Portugese aanvaller wilde maar wat graag weg bij Standard, maar het bestuur van 'De Rouches' heeft beslist om het been stijf te houden. Dat maakte de club dinsdagnamiddag bekend in een officiële mededeling.

"De laatste uren ontvingen Standard de Liège en Orlando Sa meerdere concrete aanbiedingen van Chinese clubs die sterk geïnteresseerd zijn in onze aanvaller", aldus Standard op zijn officiële webstek.

"Na overleg en afweging hebben de club en Orlando beslist om de aanbiedingen af te slaan om zich vol te focussen op de sportieve opdrachten die voor de deur staan. Onze aanvaller zal het maximum doen om de club te helpen zijn doelstellingen te bereiken en op persoonlijk vlak zal hij een selectie voor het WK proberen af te dwingen", klinkt het tot slot nog.

Opnieuw in de basis?

Tijdens de voorbije wedstrijden moest Sa zich tevreden stellen met een plaats op de bank. Trainer Sa Pinto liet verstaan dat het om een tactische keuze ging, maar tijdens de laatste dagen werd duidelijk dat er meer speelde. Sa Pinto stelde zijn landgenoot niet op omdat die met een transfer in zijn hoofd zat.

Nu een transfer naar China al zeker tot het einde van dit seizoen van de baan is, kan Orlando Sa zich opnieuw voor de volle honderd procent op Standard richten. De kans is groot dat hij komend weekend dan ook gewoon weer in de basis staat.

Poll: Maakte Standard hier de juiste keuze?

TAGS  I  Orlando Sa  I   Standard

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024