Hazard wil deze twee Rode Duivels naar Chelsea halen

Hazard wil deze twee Rode Duivels naar Chelsea halen
Dinsdag 27 februari 2018 - 22:10   I  

Eden Hazard heeft zich tijdens een interview met de mensen van ‘COPA90 laten ontvallen welke Rode Duivels hij graag naar Chelsea zou willen halen. De aanvaller van de Londense topclub moest niet lang twijfelen toen hem gevraagd werd welke Belg(en) hij graag naar Stamford Bridge zou halen.

“In België beschikken we over enkele goede spelers. Bovendien is het niet zo Ik speel voor Chelsea, dus ik praat niet met die kerel van Tottenham. Neen, we zijn één geheel”, aldus Hazard in een gesprek met COPA90. “Dat moet ook gewoon zo zijn, want anders zouden alle nationale ploegen serieus in de problemen zitten.”

Toen Hazard de vraag Welke Belgische speler zou je graag naar Chelsea halen? voorgeschoteld kreeg, twijfelde hij niet lang. “Kevin De Bruyne”, antwoordde de vedette van The Blues. Nogal pijnlijk als je weet dat Chelsea de huidige speler van Manchester City destijds doorstuurde met een onvoldoende.

De interviewers van COPA90 namen evenwel geen genoegen met De Bruyne, omdat die in het verleden al eens voor Chelsea uitkwam. En dan koos Hazard prompt voor… Radja Nainggolan. En laat dat nu net de man zijn die vorige zomer hoog op het verlanglijstje van Chelsea-trainer Antonio Conte stond.

Poll: Zou jij Nainggolan graag bij Chelsea zien?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   De Bruyne  I   Manchester City  I   Nainggolan  I   AS Roma

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024