Hazard noemt de 3 beste spelers in Engeland en zijn Speler van het Jaar

Hazard noemt de 3 beste spelers in Engeland en zijn Speler van het Jaar
Zondag 04 maart 2018 - 17:40   I  

Eden Hazard is ongetwijfeld één van de beste spelers in de Premier League, maar de Rode Duivel voelt zich allesbehalve te goed om het over andere topspelers in de Engelse competitie te hebben. Nu onthulde Hazard wie volgens hem de beste spelers in de Premier League zijn.

“In mijn ogen zijn er drie spelers die er bovenuit springen. Je hebt Kevin De Bruyne (Manchester City), Mohamed Salah (Liverpool) en Harry Kane (Tottenham Hotspur)”, aldus Hazard in de Engelse media. Het is niet geheel verrassend dat Hazard de drie spelers naar voor schuift. De Bruyne beleeft een topseizoen bij City, terwijl Salah en Kane aan de lopende band scoren voor hun club.

Hazard onthulde ook op wie hij stemde in de verkiezing van Speler van het Jaar in de Premier League. “Ik stemde op Kevin De Bruyne. Hij is de beste speler in de competitie. Ik had ook voor Salah kunnen kiezen. Ik speelde met hem samen bij Chelsea en hij is een goede vriend, maar Salah is eerder een spits dan een speler.”

"Kevin heeft álles"

“Terwijl Kevin álles heeft”, benadrukt Hazard. “Hij verdedigt, legt de ballen neer waar hij wil, deelt assists uit en maakt doelpunten in grote wedstrijden. Er bestaat dit seizoen geen twijfel over: hij is de allerbeste.”

Poll: Is De Bruyne de beste speler in de Premier League?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City  I   Chelsea  I   Hazard  I   Salah  I   Liverpool  I   Kane  I   Tottenham

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024