'Het is zeker: Ronaldo keert terug naar Manchester United'

'Het is zeker: Ronaldo keert terug naar Manchester United'
Zaterdag 10 maart 2018 - 10:30   I  

Cristiano Ronaldo is ondertussen 33 jaar oud, maar de Portugees is nog steeds niet versleten. Ronaldo gaf al meermaals aan dat hij álles uit zijn carrière wil halen en dus zeker nog enkele jaren wil doorgaan op het hoogste niveau. Mogelijk realiseert CR7 in de herfst van zijn loopbaan zelfs nog een uiterst opmerkelijke transfer.

Zo meldt het Spaanse El Gol Digital dat Manchester United komende zomer een ultieme poging zal wagen om Ronaldo terug te halen naar de Premier League. Het was op Old Trafford dat de Portugese aanvaller een wereldster werd, en dat zijn ze bij Manchester United nog steeds niet vergeten.

De Engelse recordkampioen wil fors uitpakken met de komst van Ronaldo en is bereid om ver te gaan. Héél ver zelfs. Zo zou Manchester United van plan zijn om een bod van zomaar eventjes 200 miljoen euro neer te leggen bij Real Madrid. Benieuwd of De Koninklijke akkoord zal gaan met die transfersom.

Wil Ronaldo terug naar Engeland?

Mocht het effectief zover komen, dan zou het een érg straffe transfer zijn. In het verleden legde geen enkele club ooit zoveel geld op tafel voor een 33-jarige voetballer. Al is het nog niet duidelijk of Ronaldo zelf - op zijn leeftijd - een terugkeer naar de veel fysiekere Engelse competitie wel ziet zitten. Volgens El Gol Digital bestaat er evenwel geen twijfel over en zal de Portugees Real Madrid straks inruilen voor Manchester United. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou jij Ronaldo graag terug zien bij Anderlecht?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Manchester United

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024