Leko noemt Man van de Match bij Club Brugge

Leko noemt Man van de Match bij Club Brugge
Zondag 11 maart 2018 - 21:34   I  

Club Brugge ging zondagnamiddag met het kleinste verschil winnen op het veld van STVV. Blauw-zwart deed het tijdens de eerste helft allesbehalve goed, en dat zag ook trainer Ivan Leko. Toch was de Kroaat tevreden met de veerkracht van zijn team. Eén man in het bijzonder kon Leko bekoren: Kenneth Vermeer.

"Het was een wedstrijd met twee gezichten”, vertelt Leko op de webstek van Club Brugge. “We wisten dat het lastig zou worden, want ze hebben hier op eigen veld al veel topploegen verslagen. Tijdens de eerste helft waren de spelers echter duidelijk niet bij de les. Het was één van de slechtste 45 minuten van ons dit seizoen."

"Na de rust kwam er gelukkig een goede reactie: kansen, dominantie en een mooi doelpunt. Daarna hadden we de match echter dood moeten maken, want als er slechts één doelpunt verschil is, dan weet je wat er in de slotfase gebeurt. Dan zet de andere ploeg alles op alles en dan komt er paniek. STVV had twee of drie goede kansen, maar onze keeper (Kenneth Vermeer, nvdr.) kroonde zich tot man van de match", merkt Leko op.

Volgens Leko moet zijn ploeg lessen trekken uit de match tegen STVV. "Dit is in elk geval een goede les voor de play-offs. Als we daarin zo starten, dan staan we wellicht bij de rust 3-0 achter.

Poll: Moet Club Brugge Vermeer definitief halen?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge  I   STVV

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024