Moeskroen-coach Defays komt met verklaring na pandoering

Moeskroen-coach Defays komt met verklaring na pandoering
Maandag 12 maart 2018 - 06:39   I   door Redactie

Moeskroen ging hard onderuit op het veld van Eupen: 4-0. Daardoor redde Eupen zich nog, want KV Mechelen kon met 'slechts' 2-0 winnen van Waasland-Beveren. Achteraf kwam coach Franck Defays met een verklaring. Die verklaring is uiteraard niet dat ze zich hebben laten omkopen.

"We hebben gedurende 70 minuten goed gevoetbald", aldus Defays tegenover La Dernière Heure. Het klopt helemaal wat de 44-jarige oefenmeester zegt. Tot dan gaf Moeskroen nauweljiks iets weg. "Na het eerste doelpunt zakte alles in mekaar. Het eerste doelpunt kwam tot stand na een onbegrijpelijke fout van onze kant. En vanaf dat moment lukte er werkelijk niets meer. Alle duels gingen verloren. We hebben deze week nochtans veel arbeid verricht om dit scenario te voorkomen."

Diedhou

Vooral de 3-0 en de 4-0 kwamen er wel heel makkelijk. Bij de 3-0 was er een duidelijke dekkingsfout. BIj de 4-0 deed Diedhiou wel erg weinig moeite en liet hij de bal zich makkelijk ontfutselen. Voor Eupen hoefde de 4-0 zelfs niet eens, want Mechelen kwam niet verder dan een 2-0-zege. 

Poll: Neem jij vrede met deze uitleg?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Moeskroen  I   Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024