De Condé over titelstrijd: "Zij worden kampioen"

De Condé over titelstrijd:
Dinsdag 13 maart 2018 - 18:42   I   door Redactie

Bij RC Genk heeft men in ieder geval geen enkele ambitie meer om nog de titel te pakken. Dat was bij aanvang van het seizoen wel nog het geval, maar die droom is te ver buiten bereik. Genk heeft al moeten knokken om erbij te zijn in Play-off 1. Dat is wel gelukt.

Bescheiden Limburgers

"Tussen plaats twee en zes is alles speelbaar en het is onze ambitie om zo hoog mogelijk te eindigen. Verder moeten we zeker niet kijken. Voor het seizoen hebben we steile ambities uitgesproken en uiteindelijk hebben we ons moeten reppen om play-off 1 te halen. We moeten weer zijn wie we zijn: bescheiden Limburgers", aldus de sportief directeur in Het Laatste Nieuws.

Alle topclubs zijn er dit seizoen bij. "Het is vooral belangrijk Dat wíj erbij zitten", stelt De Condé. "Al is het zeker een voordeel dat ook Standard als bekerfinalist in PO 1 zit, zo zijn er vijf Europese tickets te verdelen. Het zijn allemaal heel mooie affiches. Dit zijn voor mij de mooiste play-offs ooit. Er zal heel veel beleving zijn en er zullen veel toeschouwers op afkomen."

Anderlecht - Club

In de titelstrijd zal Genk zich niet meer mengen. De Condé weet wie de grootste uitdager van leider Club Brugge wordt. "Dat zal volgens mij Anderlecht zijn. Met het systeem van de puntendeling en het feit dat iedereen tegen elkaar uitkomt, zal Club wel wat druk voelen. Al verwacht ik dat ze de lijn doortrekken en kampioen worden."

Poll: Wordt Club kampioen?

TAGS  I  De Condé  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024