'Dit is Anderlecht van plan met Davy Roef'

'Dit is Anderlecht van plan met Davy Roef'
Woensdag 14 maart 2018 - 07:52   I  

RSC Anderlecht verhuurt Davy Roef tot het einde van dit seizoen aan Waasland-Beveren, maar het is vooralsnog niet duidelijk hoe het straks verder moet met de beloftevolle doelman. Keert Roef terug naar het Constant Vanden Stockstadion, blijft hij langer op De Freethiel of... komt er nog een andere club op de proppen?

Voorlopig blijft het koffiedikkijken, maar volgens Het Nieuwsblad lijkt het alvast weinig waarschijnlijk dat Roef straks terugkeert bij Anderlecht“Speelt hij ooit nog voor Anderlecht? Dan zullen Marc Coucke en Luc Devroe toch op hem moeten inpraten", zo staat er te lezen in de krant.

"Roef voelt zich goed als huurling bij Waasland-Beveren en zou zelfs een definitieve transfer niet ongenegen zijn. Dan zal hij wel wat loon moeten inleveren. Voorlopig lijkt het uit te draaien op een extra huurjaar.”

Het heeft er dus alle schijn van dat Roef ook volgend seizoen nog bij Waasland-Beveren onder de lat staat. Anderlecht lijkt ook niet meteen van plan om hem volgend seizoen eerste doelman te maken, ook al heerst er momenteel onzekerheid over Matz Sels en Frank Boeckx. De 25-jarige Roef groeide op De Freethiel onmiddellijk uit tot een vaste waarde en keepte tot dusver in 25 competitiewedstrijden.

Poll: Wat moet Roef doen?

TAGS  I  Roef  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024