Standard spreekt zich uit over komst van Preud’homme

Standard spreekt zich uit over komst van Preud’homme
Dinsdag 20 maart 2018 - 09:35   I  

Michel Preud'homme zou bij Standard in beeld zijn als nieuwe trainer. Hoewel Ricardo Sa Pinto de Luikse topclub naar de eindzege in de Beker van België wist te leiden, zou Bruno Venanzi de Portugees komende zomer willen inruilen voor Preud'homme. Sportief directeur Olivier Renard reageerde ondertussen al op de geruchten.

"Ik vind de timing van het artikel erg ongelukkig. De voorzitter en ik zijn altijd achter Sa Pinto als coach blijven staan en gaan dat nu niet veranderen. Als het van ons afhangt, blijft hij", aldus Renard in Extra Time.

Renard meent wel te weten waarom Preud'homme in verband wordt gebracht met een overstap naar Standard. "De voorzitter wil absoluut ex-spelers betrekken in het project van Standard. Zo zien we mensen als Gerets, Piot, Semmeling en dus ook Preud'homme regelmatig terug in de tribunes. Preud'homme is een goeie vriend van de voorzitter. Ze gaan vaak samen op restaurant."

Als Preud'homme toch opnieuw op Sclessin gaat werken, zou dat als manager naar Engels model zijn. Slecht nieuws voor Renard? "Ik voel me niet bedreigd. Ik heb hier geen problemen mee. Ik doe altijd rustig mijn werk, eerst bij KV Mechelen en nu bij Standard. Ik hoop dat ze tevreden zijn over mijn werk, zelf ben ik in ieder geval tevreden", besloot de sportief directeur.

Poll: Zou jij Preud'homme graag trainer van Standard zien worden?

TAGS  I  Renard  I   Venanzi  I   Standard  I   Preud'homme  I   Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024