Standard-doelman Ochoa wordt als held onthaald in Mexico (Video)

Standard-doelman Ochoa wordt als held onthaald in Mexico (Video)
Dinsdag 20 maart 2018 - 14:48   I  

Hij koos dit seizoen verrassend voor een avontuur bij Standard, maar de Mexicaanse doelman Ochoa wist maar al te goed waarom. Een terugkeer naar Mexico zag hij niet echt zitten om de eenvoudige reden dat hij daar veel te populair is. De nationale doelman vertelde eerder al in een interview dat hij zelfs niet naar de supermarkt kan in Mexico zonder omsingeld te worden.

"Als ik een namiddag door het centrum van Luik wandel, moet ik misschien vijf keer op de foto. In Mexico is dat vijftig keer. Ik ging ooit met mijn moeder mee naar de supermarkt. Een ramp. Op den duur hadden zoveel mensen me herkend dat de winkel omsingeld was en gesloten moest worden. Nooit meer wil mijn moeder met me naar de winkel." Dat vertelde Ochoa aan Het Belang van Limburg.

"En weet je wat ik als eerste deed toen ik bij Ajaccio (Ochoa's eerste club in Europa in Frankrijk, red.) toekwam? Naar de supermarkt, inderdaad. Heerlijk. Niemand die me opmerkte. Zulke kleine dingen maken het leven gemakkelijker. Niet onbelangrijk.”

Held in eigen land

Dat die woorden niet overdreven zijn werd duidelijk door beelden die Diario Record kon maken. Ochoa was nog maar goed en wel de auto uitgestapt of hij werd al omsingeld door tal van fans die met hem op de foto wilden staan. Gekke taferelen, waardoor ook meteen duidelijk wordt waarom Ochoa zo graag in het rustige België is.

Poll: Begrijpt u de keuze van Ochoa?

TAGS  I  Mexico  I   Standard  I   Ochoa

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024