'Ook deze grootmacht meldt zich voor Alderweireld'

'Ook deze grootmacht meldt zich voor Alderweireld'
Woensdag 21 maart 2018 - 12:40   I   door Fabian Morren

De strijd om Toby Alderweireld lijkt helemaal losgebarsten. De verdediger van Tottenham heeft zijn contract nog steeds niet verlengd. Daardoor is een transfer in aantocht. De Spurs lijken de hoop op een verlengd verblijf van de Rode Duivel ook te hebben opgegeven.

Dat betekent echter niet dat Alderweireld zomaar gratis de deur uit kan lopen. De Spurs vragen deze zomer nog 50 miljoen euro voor hem. Tottenham beschikt over een eenzijdige clausule waarmee het het contract van Alderweireld kan verlengen tot de zomer van 2020. Als de clubleiding dat doet, schiet het wel in de eigen voet. Met die contractverlenging gaat immers een gelimiteerde afkoopsom van 28 miljoen euro samen. En zo zou Alderweireld een koopje worden.

50 miljoen euro

Tottenham zal de eenzijdige clausule dan ook onder geen beding lichten en trachten van Alderweireld komende zomer voor veel meer centen van de hand te doen. Volgens Het Laatste Nieuws wil de club komende zomer ongeveer 50 miljoen euro opstrijken bij een vertrek van onze landgenoot.

Ook Chelsea is nu erg geïnteresseerd in de speler. Dat meldt The Mirror. De Blues houden de ontwikkelingen rond Alderweireld zeer nadrukkelijk in de gaten. Naast Chelsea volgt ook Paris Saint-Germain de soap rond Alderweireld met speciale aandacht. Ook de Franse topclub wil de verdediger er zeer graag bij.

Poll: Kan Chelsea Alderweireld gebruiken?

TAGS  I  Tottenham  I   Alderweireld  I   PSG  I   Chelsea

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022