Standard-speler krijgt wel érg speciaal kaartje op FIFA 18

Standard-speler krijgt wel érg speciaal kaartje op FIFA 18
Zaterdag 24 maart 2018 - 21:57   I  

Wie op FIFA 18 al eens in het speltype Ultimate Team aan de slag gaat, kent ze wel: de ‘Man of the Match-items’. Iedere week opnieuw pikt EA Sports er enkele spelers uit die zich tijdens de voorbije speeldag tot held kroonden bij hun ploeg. Deze keer is er zelfs een Belg van de partij!

Zo nam EA Sports niemand minder dan Renaud Emond op in een beperkt gezelschap van vijf spelers. De spits van Standard verkeert alvast in een mooi kransje van spelers, want ook N’Golo Kanté (Chelsea), Nemanja Matic (Manchester United), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) en Pierre-Emile Hojbjerg (Southampton) zijn van de partij. Emond krijgt een speciaal Man of the Match-kaartje met een algemene rating van 77.

Emond kroonde zich vorige week in de Belgische bekerfinale tot de grote held van Standard. In de verlengingen van de wedstrijd tegen KRC Genk maakte de aanvaller het enige doelpunt van de partij, meteen voldoende om de beker mee te nemen naar Luik.

De 26-jarige Emond kende opnieuw een moeilijk seizoen bij Standard, maar dankzij zijn harde werk op training dwong de spits toch een kans af. Na het vertrek van Orlando Sa kreeg de Ardennees volop zijn kans en hij stelde niet teleur.

Poll: Moet Emond basisspeler blijven?

TAGS  I  Emond  I   Standard  I   FIFA 18

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024